Tipuri de proprietăți

Sectorul industrial și logistic

Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul investitorilor, dezvoltatorilor și companiilor chiriașe.

industrialandlogstics-hero-972x1296 (2)
Transformăm proprietățile imobiliare în catalizatori pentru succesul companiilor ce se bazează pe lanțuri de aprovizionare integrate și operațiuni eficiente. Aliniem strategia de afaceri și tacticile care decurg din ea cu soluții optimizate pentru sectorul imobiliar.
iloccupier

Servicii pentru companiile chiriașe din sectorul industrial și logistic

Descoperă serviciile noastre adresate utilizatorilor de spații industriale
industrialandlogstics-moduleu2-1424x1068

Servicii pentru investitorii din sectorul industrial și logistic

Află mai multe despre serviciile noastre pentru investitorii, proprietarii și dezvoltatorii de proprietăți.
supply-chain-advisory-hero-972x1296-v4 3

Lanț de aprovizionare și consultanță pentru dezvoltatori, proprietari și investitori industriali

Colaborăm îndeaproape cu investitorii de retail, cu dezvoltatorii industriali și cu proprietarii, la intersecția dintre lanțul de aprovizionare și proprietate

Sectoarele pe care le deservim

Lideri de opinie în sectorul industrial și logistic

Descoperă factorii determinanți ai ecommerce și implicațiile lor asupra proprietăților imobiliare din sectorul industrial.

global-e-commerce-report

Informații conexe

  • Accelerează-ți călătoria către neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătățește reziliența și fiabilitatea proprietății tale și redu costul total de deținere și de valorificare, pentru portofoliul tău.

  • Întreaga noastră echipă de experți lucrează împreună spre realizarea unui singur obiectiv: atingerea potențialului complet al activului tău, rapid și smart, explorând toate oportunitățile.

  • Optimizează-ți strategia de investiții în imobiliare, beneficiind de perspective specializate. Platforma noastră de cercetare aduce în același loc date și analize ample, pe piețe de capital din toate zonele geografice, și pentru toate tipurile de proprietăți.

Contactează-ne