Spații alternative

Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile și multe altele.

Kobieta czyta siedząc na krześle

Analizăm în permanență necesitățile și planurile de investiții ale entităților care activează pe piața românească, pentru a identifica cele mai favorabile modalități de alocare a capitalului.

Am observat o creștere constantă a interesului manifestat față de proprietățile alternative. Piața investițiilor începe să fie saturată de proprietățile imobiliare din principalele sectoare. În căutarea unor noi oportunități de dezvoltare, tot mai multe entități explorează opțiuni pentru achiziționarea de active în industrii și teritorii noi, aflate în expansiune. În rândul proprietăților alternative regăsim, printre altele:

  • Terenuri
  • Hoteluri
  • Parcuri fotovoltaice


Acestea sporesc șansele încheierii unor parteneriate cu noi operatori, dezvoltatori și entități, cum ar fi universitățile, care au acces la oportunități remarcabile pe piață. Valorificându-și experiența de la nivel global și conexiunile locale, consultanții noștri de încredere sprijină clienții pe toată durata procesului de extindere a portofoliilor de investiții, concentrându-se în mod special pe oportunitățile oferite de proprietățile alternative.

Contactează-ne