Optimizarea rezultatelor comerciale

Reutilizare adaptivă

Atinge întregul potențial al activului tău imobiliar, cu ajutorul unei echipe de experți care lucrează împreună pentru a explora toate oportunitățile, rapid și smart.

$name

Ce oferim

Trecerea accelerată la e-commerce, flexibilitatea sporită în mediile de lucru și modul în care au evoluat obiceiurile consumatorilor au determinat mulți investitori să-și analizeze activele imobiliare dintr-un nou punct de vedere. Deceniile de experiență acumulată în toate dimensiunile sectorului imobiliar ne fac să privim activele dincolo de funcționalitatea lor standard. Le reinventăm și identificăm potențiale utilizări complet noi, care vor optimiza operațiunile și le vor spori valoarea.

Ne bazăm pe date ca să generăm rezultate solide

Indiferent dacă obiectivul tău este să reînchiriezi, să finanțezi, să poziționezi, să recomercializezi sau să-ți redezvolți activul imobiliar, CBRE te poate ajuta să alegi cea mai bună utilizare și apoi să îl construiești, gestionezi, valorifici sau să îl vinzi.

Tipuri de proprietăți

  • Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

  • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

  • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

  • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

Contactează-ne