Tipuri de proprietăți

Birouri

Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

office-hero-972x1296 (3)

Servicii asociate birourilor, pentru companiile chiriașe:

Prioritizează productivitatea prin optimizarea locațiilor care funcționează drept birou și a portofoliilor. Ajustează drepturile de proprietate și structurile capitalului, cu ajutorul soluțiilor noastre integrate ce asigură performanță la locul de muncă, atragerea și retenția talentelor și reducerea costurilor. Platforma noastră tehnologică folosită la nivel global pune în legătură specialiștii în sectorul birourilor din întreaga lume, care folosesc informațiile și experiența de piață pentru a oferi rezultate solide pentru chiriașii de la nivel local, național și global.

Servicii asociate birourilor, pentru investitori:

Abordarea noastră integrată cuprinde: vânzări de proprietăți, finanțare structurată, operațiuni bancare de investiții, evaluare și consultanță, managementul proprietății, servicii de închiriere pentru proprietar și soluții de management de proiect. Deservim proprietățile utilizate ca birouri - de la birourile din zone suburbane până la zgârie-nori emblematici - pe toate piețele principale.

Global Office Rent Tracker

Global Office Rent Tracker prezintă ciclul chiriei pentru birouri, în principalele locații de interes, și ilustrează zonele cu o concentrație considerabilă a marilor chiriași.

Informații conexe

  • De la schimbările demografice și migrația populației până la infrastructura și sectoarele în curs de dezvoltare, analizăm forțele socio-economice care transformă orașele și scoatem în lumină noi oportunități pe plan global.

  • Întreaga noastră echipă de experți lucrează împreună spre realizarea unui singur obiectiv: atingerea potențialului complet al activului tău, rapid și smart, explorând toate oportunitățile.

  • Spațiul de birou și modul de lucru s-au schimbat fundamental. Prin inovații, informații de ultimă oră și soluții aplicate, te ajutăm să înțelegi, să anticipezi și să influențezi viitorul muncii.

Informații conexe