Sectorul industrial și logistic

Servicii pentru companiile chiriașe din sectorul industrial și logistic

Reprezentăm companiile chiriașe în toate nevoile lor, în materie de real estate

Ce oferim

Te ajutăm cu formularea și implementarea strategiilor adaptate cerințelor afacerii tale, inclusiv în ceea ce privește managementul riscurilor financiare.

Îți oferim acces la cea mai mare rețea de brokeraj din lume, alături de o suită de soluții de consultanță. Te ajutăm să îți rafinezi strategia în domeniul real estate și generăm mai multă valoare din proprietățile tale.

Ne concentrăm asupra anticipării și gestionării provocărilor, a riscurilor și a oportunităților - atât acum, cât și în viitor - aliniindu-ne strategiei tale și maximizându-ți rentabilitatea.

Creăm strategii de real estate, pornind de la înțelegerea pe care o avem privind obiectivele companiei tale, planurile de dezvoltare și provocările. Înțelegându-ți afacerea în profunzime, ne axăm pe operațiunile industriale și logistice și acordăm consultanță eficientă pentru optimizarea spațiului și a rețelei de distribuție.

Beneficii pe piețe multiple
Combinând acoperirea globală și know-how-ul local, experții noștri pot oferi informații companiilor cu prezență internațională și necesități pe piețe multiple. Indiferent că planifici o extindere într-o nouă locație, că negociezi o tranzacție sau că ai nevoie de ajutor pentru managementul proiectelor industriale sau pentru strategia de portofoliu, echipa noastră de la nivel global îți oferă soluții de real estate cu acoperire largă.

Cunoștințe de top pe piață

Ne bazăm pe cercetare, analiză și pe know-how. Te consiliem așa încât să poți lua decizii cu încredere, după o analiză cuprinzătoare a datelor demografice, a pieței forței de muncă, a competențelor, a infrastructurii de transport, tendințelor pieței și valorilor. De la proprietăți individuale până la portofolii întregi, suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul necesar.

Serviciile noastre includ:

  • Achiziție
  • Planificare și selecție a terenului
  • Consultanță pentru servicii financiare
  • Analize comparative pe plan local și regional
  • Servicii de consultanță pentru tranzacții
  • Management de proiect în sectorul industrial și logistic
  • Planificarea strategică a portofoliului și a locațiilor

Servicii conexe

Analize Recente

Contactează-ne