Transform Business Outcomes Optimizarea rezultatelor comerciale

Lanț de aprovizionare și consultanță pentru clienți

Ajustăm strategiile din lanțul de aprovizionare și pe zona de retail, așa încât să furnizăm soluții eficiente pentru fiecare provocare de business care apare.

supply-chain-advisory-hero-972x1296-v4

Maximizăm eficiența proprietăților tale comerciale și industriale prin evaluarea, definirea, proiectarea și implementarea soluțiilor.

Ne concentrăm pe determinarea celei mai eficiente strategii a lanțului de aprovizionare. Avem acces la o rețea amplă de retail & spații industriale, care ne permite să găsim soluții de infrastructură care să răspundă nevoilor operaționale actuale și viitoare. Asigurăm rezultate excepționale, personalizate, adaptate la prioritățile tale și bazate pe strategii și date concrete.

Cunoaștere aprofundată, abordare integrată

Lanțul de aprovizionare și deciziile privind proprietățile imobiliare sunt interconectate, iar echilibrarea strategică a acestora poate oferi o rețea optimă capabilă să susțină strategiile de creștere de care ai nevoie pentru a-ți atinge potențialul. Echipa noastră de specialiști în lanțul de aprovizionare și consultanță pentru consumatori are o anvergură globală și se bazează pe zeci de ani de experiență în consultanță și operațiuni de distribuție/retail. Această experiență solidă ne permite să creăm soluții operaționale specifice cerințelor și obiectivelor unice ale afacerii tale.

Soluții end-to-end, strategii practice

Îți oferim soluții personalizate, end-to-end, de la strategie până la livrarea de active imobiliare, grație parteneriatului strategic pe care îl avem la nivel național cu toți colaboratorii noștri din sectorul retail și din cel industrial.

Pe tot lanțul de aprovizionare și în întreaga echipă de consultanți specializați de pe plan mondial sunt respectate bunele practici și buna cunoaștere a pieței locale. Conectivitatea noastră de pe plan regional și global ne oferă acces direct la o gamă largă de profesioniști, inclusiv experți și specialiști în retail, comerț electronic, logistică portuară și infrastructură automatizată.

Servicii conexe

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.