Servicii industriale și de logistică

Servicii pentru investiții și dezvoltare industrială & logistică

Îți punem la dispoziție echipele noastre pentru servicii integrate de închirieri și investiții în sectorul de logistică.

$name

Ce oferim

Îi consiliem pe cei mai importanți investitori și dezvoltatori din lume; ne recomandă un istoric dovedit în generarea de randamente maxime cu risc minim.

Echipa noastră de peste 360 de specialiști în I&L, din 27 de țări din EMEA, are o înțelegere profundă a acestui sector - atât la nivel local, cât și global. În combinație cu cercetări și date de piață, oferim o gamă integrată și cuprinzătoare de servicii pentru investitori și dezvoltatori din sectorul industrial și logistic.

Fie că ești un dezvoltator care caută consiliere în selectarea & achiziția terenului, sau pentru a-ți asigura chiriașii potriviți, fie că ești un investitor care dorește să strângă capital sau să tranzacționeze active industriale, avem experiență pe mai multe piețe pentru a oferi soluții logistice integrate.

Servicii conexe

Contact Us

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră formată din 500 de cercetători de top la nivel mondial oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.