Investiții, Finanțări și Evaluări

Consultanță în cercetare de piață

Decizii inteligente bazate pe datele furnizate de echipa noastră privind piața de birouri, sectorul de retail, zona industrial-logistică și de investiții.

$name
Noi, cei din departamentul de cercetare și consultanță, știm totul despre piața imobiliară din România. În fiecare zi colectăm date, analizăm, realizăm rapoarte de piață - toate pentru a le împărtăși clienților noștri.

Colectăm cele mai actuale informații din segmentele: birouri, retail, industrial & logistic și investiții. Datele sunt esențiale pentru echipele noastre care lucrează exclusiv în baza cercetării continue de piață. Rapoartele sunt solicitate chiar de clienții noștri, care necesită analize sub diverse forme - extrase din baze de date, analize detaliate cu focus pe anumite domenii imobiliare sau rapoarte generale de piață.

Serviciile noastre includ:

  • Analiza și raportarea tendințelor locale, regionale și globale
  • Analiza pieței locale de birouri, retail și industrial & logistic
  • Servicii personalizate de consultanță privind proiectele de dezvoltare, analiza ariei de acoperire a proiectelor comerciale, capacitatea de absorbție a pieței și a locației, dimensiunea și funcționalitățile proiectelor, poziționarea proiectelor prin raportare la chiriașii și clienții vizați, sprijin pentru design și proiectare.
  • Analiza locației și studii de fezabilitate a proiectului comercial, inclusiv analiză financiară
  • Analiza locației pentru investiții străine, cum ar fi BPO, SSC și proiecte industriale

Tipuri de proprietăți

  • Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

  • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

  • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

  • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

2023

Perspectivă asupra pieței imobiliare din România în 2023

romania-market-outlook-1

Perspectivă asupra pieței imobiliare din România în 2023

Citește mai multe despre piața imobiliară din perspectivă globală și europeană, previziuni pentru piața imobiliară din România și tendințe cheie în 2023.

Citește raportul

Servicii conexe

Contactează-ne