Piețe de capital

Investiții imobiliare

Ajutăm investitorii în real estate să achiziționeze și să vândă proprietăți care generează venit, folosindu-ne cunoștințele aprofundate despre piață, competențele în materie de tranzacții, relațiile de încredere și o abordare unitară.

GettyImages-1301161063_Investment-Properties

Ce oferim

Cota de piață dominantă pe care o deține CBRE echivalează cu accesul la mai multe date tranzacționale și la o mai bună cunoaștere a pieței decât oricare dintre concurenții noștri. În calitate de consultanți, atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, le oferim clienților cele mai bune recomandări, susținute de o perspectivă macro asupra pieței și prin cercetări de piață de actualitate. Intermediem, în întreaga lume și în România, tranzacții care însumează un capital mai mare față de orice altă firmă, oferind informații valoroase pentru cumpărători, obținute datorită volumului de tranzacții, cunoștințelor ample despre piață, relațiilor de încredere și tehnologiei de ultimă oră. Prin urmare, CBRE este cea mai sigură alegere în materie de consultanță în investiții.

Competențe

Oferim informații din toate piețele, indiferent de zona geografică și de sector, pentru a găsi noi surse de capital și pentru a identifica oportunități viitoare. Astfel, valoarea este maximizată în toate clasele de active.

Serviciile noastre includ

  • Achiziții și vânzări
  • Consultanță
  • Cercetare de piață
  • Planificarea portofoliului
  • Marketing pentru proprietăți
  • Asistență pentru procesul de diligență

Tipuri de proprietăți

  • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

  • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

  • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

  • CBRE oferă servicii de consultanță, consiliere și tranzacții, management de proiect și operațiuni integrate pentru centrele de date.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi cercetări în materie de perspective

Echipa noastră formată din 500 de cercetători de top la nivel mondial oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.