Evaluare și consultanță

Location Intelligence

Mai mult decât un simplu punct pe o hartă, Location Intelligence reprezintă știința care generează decizii inteligente.

Infrastructure_Romania
Near_Me_2km
Population_Density_Map
Catchment_Analysis
Hotels_Summary_Analysis
HotSpots_and_ColdSpots_Bucharest
Location Intelligence reprezintă datele și analizele care influențează soluțiile end-to-end și strategiile zilei de mâine. Echipa noastră înțelege potențialul sistemelor de informații geografice (GIS), valorificând informațiile și tehnologia pentru a le oferi clienților noștri rezultate excepționale.


Mult mai mult decât cartografiere

Mediul înconjurător al unei locații joacă un rol esențial în înțelegerea potențialului acesteia. Ne folosim competențele solide și adoptăm o abordare integrată pentru a analiza și simplifica seturi de date complexe, astfel încât să putem oferi o imagine clară asupra opțiunilor clientului nostru, privind proprietățile. Soluțiile pe care le oferim cuprind analiza duratei drumului până la locul de muncă, statistici privind angajații și forța de muncă, zone de atractivitate, selectarea amplasamentului pentru proiecte și multe altele.

Tehnologie avansată

Panorama este platforma web de location intelligence deținută de CBRE. Aceasta aduce laolaltă date deținute în exclusivitate, cunoștințe despre piață și cerințele clienților, pentru a da o formă congruentă și ilustrativă analizei efectuate asupra locației. Prin afișarea vizuală a numeroase detalii, într-o interfață interactivă, evităm erorile de judecată și simulăm scenarii imobiliare concrete. De la prezentări multimedia la aplicații personalizate care prezintă informații în timp real, Panorama creează o poveste convingătoare care îți oferă perspectiva de care ai nevoie pentru a lua decizii mai rapide și mai informate, cu încredere.

Servicii conexe

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.