Managementul proprietăților și al portofoliilor

Servicii de închiriere pentru proprietar

Valorifică strategiile personalizate și complexe de marketing și de închiriere și generează valoare în toate clasele de active imobiliare.

landlord-leasing-hero-972x1296_new

Ce oferim

Anticipăm cum arată cerințele viitoare din sectorul imobiliar. Ne folosim de informațiile furnizate de consilierii proprietarilor pe care îi reprezentăm, de strategiile pentru spațiile de lucru, de expertiza specialiștilor în construcții și dezvoltare, precum și a analiștilor din zona de cercetare predictivă. Rețeaua de chiriași, pe care o avem la nivel global și care includev peste 90 dintre companiile aflate în topul Fortune 100, le oferă profesioniștilor noștri o perspectivă proprie și o bază de date unică pe piață.

Tipuri de proprietăți

  • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

  • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

  • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.