Managementul proprietăților și al portofoliilor

Managementul gradului de ocupare

Valorifică datele privind gradul de ocupare pentru a consolida capacitatea de acțiune, pentru a anticipa și pentru a debloca oportunitățile din portofoliul tău.

om-972x1296

Despre

Managementul gradului de ocupare înseamnă mai mult decât diagrame de repartizare. Echipa noastră are rolul de a oferi sprijin pentru toate nevoile organizației tale, în materie de ocupare. Indiferent dacă ai nevoie de un plan pentru a sprijini finalizarea proiectelor sau de servicii curente de gestionare a spațiului, pentru a avea acces la date corecte, platforma CBRE reunește specialiști în domeniu, axați pe furnizarea celor mai bune soluții pentru îmbunătățirea portofoliului tău.

Informații și tehnologie fără egal

Folosim procese testate și tehnologii de ultimă oră, iar acestea ne oferă o analiză mai rapidă și rezultate mai bune. Utilizăm o serie de programe software CAFM / IWMS, inclusiv Serraview, Archibus, SiQ, Office Space, Manhattan, iOffice, Planon, Tririga și multe altele pentru a te ajuta să implementezi rapid planul de ocupare potrivit.

Soluții end-to-end și strategii de implementare

Oferim resurse, experiență și, per total, o colaborare gândită așa încât să asigure transferul de cunoștințe și îmbunătățirea continuă, pe mai multe niveluri. Managementul gradului de ocupare generează o valoare imediat vizibilă în optimizarea și îmbunătățirea portofoliului și a calității datelor.

Beneficii

 • Planificarea strategică a ocupării 
 • Planificare pentru optimizarea utilizării proprietăților
 • Planificarea tactică a spațiului
 • Gestionarea datelor privind utilizarea
 • Managementul spațiului CAFM/IWMS
 • Implementarea tehnologiei
 • Digitizarea și managementul proiectării CAD

Perspective globale privind locurile de muncă și gradul de ocupare CBRE 2022-2023

De la plan la realitate: munca hibridă și modul în care aceasta influențează managementul gradului de ocupare

GWOI22-Social-1200x627

Tipuri de proprietăți

 • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

 • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

 • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

 • Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

Servicii conexe

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu. 

Contactează-ne