Proiectare și execuție

Contractare execuție lucrări

Ne ocupăm de gestionarea cap-coada a proiectelor si programelor, preluand responsabilitatea contractarii lucrarilor și riscurile aferente. Astfel, obținem siguranța costurilor, generăm economii și timp mai scurt in livrarea proiectelor.

Principal delivery image resized (1)

Ce oferim

Echipele noastre se ocupă de fiecare detaliu al proiectului sau portofoliului, de la gestionarea contractelor cu toți furnizorii până la asumarea deplină a responsabilității și riscurilor în materie de sănătate și securitate în muncă. Cu contracte de livrare la cheie pentru fiecare proiect, suntem unicul punct de contact pentru întreaga echipă de livrare. Gestionând fiecare furnizor, asigurăm eficiență în desfășurarea proiectului și scurtăm termenele de execuție, pentru a obține rezultatele în siguranță, mai rapid.

Reducem riscurile pentru client, prin preluarea tuturor contractelor și riscurilor asociate proiectului de către CBRE. Prin valorificarea bazei noastre de date cu contractori/furnizori (Supply Chain Programme) și a relațiilor noastre cu furnizorii strategici, aducem economii prin obținerea de prețuri preferențiale, calitate și control al termenelor de livrare. Prin abordarea noastră transparentă de negociere a prețurilor, oferim siguranța costurilor prin soluții cu preț fix și oportunități de economisire.

$name
Îmbunătățind termenele de livrare, CBRE gestionează toate contractele furnizorilor pentru a rămâne concentrati pe calitatea produsului, economisirea de timp și optimizarea costurilor.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.