Proiectare și execuție

Design

design-hero (1)

Ce oferim

Oferim servicii integrate de proiectare, inclusiv proiectare și arhitectură, design interior, inginerie, management al construcțiilor, proiectare și execuție, management de proiect și program.

Spațiile noastre adaptabile și flexibile oferă soluții de profunzime, care aduc creativitatea și colaborarea laolaltă.

Depășind nevoile funcționale pentru a crea spații adaptate exigențelor viitorului, specialiștii noștri dezvoltă proiecte de excepție, printr-un proces end-to-end elaborat.

Servicii

Serviciile noastre integrate de consultanță în arhitectură, proiectare, inginerie și mobilier generează viteză de lansare pe piață și asigură o inginerie a costurilor atentă, pe tot parcursul procesului de proiectare, cu scopul de a menține bugetul previzionat.

Datorită abordării noastre competitive în procesul de aprovizionare și gestionare a costurilor, comprimăm calendarul de implementare, prin eficientizarea timpului de execuție, promovarea inovației și a calității, și o abordare axată pe costul total al deținerii (TCO).

Serviciile noastre de design interior depășesc limitele standard ale funcționalității. Oferim servicii complete de proiectare, testare și evaluare a amenajării, de planificare a spațiului, concept și proiectare tehnică, branding și mobilier, accesorii și echipamente. Mai precis:

 • Arhitectură și design interior
 • Implementare
 • Proiectare tehnologică
 • Strategie și proiectarea spațiului de lucru
 • Consultanță privind mobilierul
 • Servicii tehnologice dedicate spațiului de lucru

Tipuri de proprietăți

 • Office-hero-972x1296 (2)

  Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

 • industrial-and-logistics-services_752x752

  Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

 • Property Types_972x1296_Retail

  Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

 • Kobieta czyta siedząc na krześle

  Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

Contactează-ne

 • Tudor Ionescu

  Director, Head of A&T Office

  Fotografie
 Tudor Ionescu

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră formată din 500 de cercetători de top la nivel mondial oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.