Proiectare și execuție

Consultanța costurilor

Soluțiile noastre de consultanța costurilor permit clienților să planifice și să controleze cheltuielile, să estimeze costurile proiectului, să gestioneze riscurile, să evite generarea deșeurilor și să identifice economiile potențiale rezultate în procesele de achiziții.

cost-advisory-hero-972x1296 (1)

Înțelegerea aprofundată a costurilor de construcție

Avem cea mai complexă bază de date din lume privind costurile în domeniul proprietăților comerciale, care ne oferă o înțelegere profundă a costurilor de construcție și a multiplilor factori care le influențează. Ofertele noastre de servicii pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului includ:

  • Asigurarea predictibilității și a controlului costurilor atât la nivel de proiect, cât și la nivel de portofoliu.
  • Furnizarea de informații din baza noastră de date globală, care cuprinde costurile de referință internaționale, naționale și locale pentru diferite tipuri de proiecte.
  • Optimizarea cheltuielilor clientului pentru a asigura economii și evitarea costurilor.
  • Îmbunătățirea capacității decizionale a clienților noștri, prin analiza datelor.
  • Generarea de economii și maximizarea valorii.

Servicii

Planificarea capitalului
Un plan de capital pus în aplicare și actualizat în mod corespunzător reduce expunerea activelor și maximizează eficiența cheltuielilor anuale. Aliniem proiectele în curs și pe cele planificate la obiectivele strategice mai ample. Rezultă o ierarhie a proiectelor din pipeline, utilă pentru a crește eficiența planificării resurselor și actualizarea prognozei cheltuielilor de capital.

Consultanță privind costurile
Îmbunătățim acuratețea și transparența cheltuielilor clienților prin reducerea riscurilor, evitarea costurilor suplimentare și reducerea costurilor per total, precum și maximizarea eficienței. Experții noștri în soluții oferă clienților o mai bună rigoare, guvernanță, un control mai strict al costurilor și capacitate decizională sporită, axându-se în special pe reducerea costului total al deținerii (TCO), atât la nivel de proiect, cât și la nivel de portofoliu.

Evaluări ale costurilor pentru reabilitare
Asigurarea corespunzătoare constituie o parte fundamentală a gestionării riscurilor pentru deținătorii de proprietăți. Abordarea noastră este meticuloasă. Efectuăm o inspecție detaliată a proprietății tale și îți oferim un cost precis pentru reconstrucție.

Consultanță privind mobilierul
Ne concentrăm pe modul în care trebuie să cumperi, nu pe ceea ce poți cumpăra. Echipa noastră de profesioniști negociază reduceri la mobilier în numele tău și îți oferă transparență în procesul de achiziție. Valorificăm baza noastră de date extinsă, care include istoricul de reduceri accesate și relațiile cu furnizorii locali, și le oferim clienților noștri cea mai bună opțiune.

l2costadvisory1536x7682 1
Instrumentele și platformele digitale CBRE permit specialiștilor noștri să elaboreze planuri de investiții și estimări de costuri ale proiectelor.

Servicii conexe

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.