Proiectare și execuție

Management de proiect și de program

Indiferent dacă e vorba de un proiect singular, de unul complex sau mixt, obții rezultate optimizate prin colaborarea cu managerii de proiect și de program specializați, care oferă consultanță atât pentru companiile chiriașe, cât și pentru investitori.

ppm-hero

PMO (Program Management Office)

PMO acționează ca un reprezentant al clientului, pentru a standardiza și a oferi guvernanță legată de proiect, într-o zonă geografică sau o regiune specifică. În plus față de gestionarea performanței proiectului sau de livrarea programului, un PMO facilitează sau coordonează direct partajarea resurselor, a metodologiilor, a instrumentelor și a tehnicilor. Acest control centralizat are ca rezultat un mediu de colaborare, care asigură execuția consecventă a proiectelor, managementul lanțului de aprovizionare, guvernanță riguroasă a costurilor și angajamentul față de inovație.

Managementul proiectelor vs. PMO

Intensitatea prezenței PMO depinde atât de nevoile clienților, cât și de nivelul de încredere. Implicarea clientului asigură succesul activității desfășurate de PMO. În momentul în care devenim consultant, PMO preia responsabilitatea de a obține optimizarea operațională și de a asigura rezultate calitative.

pmo-integrated-approach-graphic-2880x1440
Abordarea noastră integrată față de PMO

Tipuri de proprietăți și sectoare

CBRE răspunde nevoilor unice ale clienților printr-o gamă largă de servicii pentru chiriași și investitori, destinate industriilor, pentru toate tipurile de active

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră formată din 500 de cercetători de top la nivel mondial oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.