Proiectare și execuție

Servicii de mutare și dezafectare

Gestionăm proiectele complexe de relocare și dezafectare a spațiilor, fără întreruperi sau cu perioade minime de nefuncționare pentru compania clientului.

move-manage-hero-alt-972x1296

Ce oferim

Oferim o gamă completă de soluții de relocare și de eliberare a spațiilor, de la planificarea mutării, îndepărtarea infrastructurii de comunicații și gestiunea mobilierului, până la proiecte de reabilitare și recondiționare a spațiilor.

Administrarea relocării

Minimizează timpii de întrerupere a activității și îmbunătățește nivelul de satisfacție al angajaților printr-o planificare eficientă și prin comunicare strategică. Managerii noștri de proiect specializați în relocări asigură o tranziție fără dificultăți, astfel încât colegii & echipele să își poată începe și desfășura activitatea încă din prima zi. Serviciile noastre includ planificarea spațiului nou și a gradului de ocupare, planificarea, gestionarea și implementarea mutării, precum și planificarea eliberării spațiului vechi.

Eliberarea și dezafectarea spațiilor

Colaborăm îndeaproape cu furnizorii noștri și cu organizațiile cu impact social și donăm pentru cauze nobile mobilierul și echipamentele rămase in exces. Facem astfel încă un pas de responsabilitate socială corporativă, contribuind în același timp la atingerea obiectivelor de neutralizare a emisiilor de dioxid de carbon.

Estimare și negociere costuri de reinstatement

Avem una dintre cele mai experimentate echipe de experți dedicați în servicii de estimare și negociere costuri de reinstatement din lume.

Ne vom ocupa de ieșirea din contractul de închiriere, rezolvând pentru client orice obligații reziduale privind starea spațiului închiriat față de proprietar.

Abilitățile noastre de negociere se bazează pe o analiză inteligentă a contractului de închiriere, expertiză tehnică în construcții, înțelegere a jurisprudenței și a practicii curente în domeniu, toate combinate cu o apreciere a condițiilor comerciale ale pieței.

Tipuri de proprietăți

  • Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

  • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

  • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

  • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

  • CBRE oferă servicii de consultanță, consiliere și tranzacții, management de proiect și operațiuni integrate pentru centrele de date.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.