Planificați, închiriați și ocupați

Soluții pentru spațiul de lucru

Deblochează potențialul spațiului de lucru prin servicii de proiectare, livrare și management centrate pe utilizator, care pun în valoare strategia de afaceri, inspiră performanța și sporesc implicarea angajaților.

workplace-solutions-hero-972x1296

Cunoaștere aprofundată, abordare integrată

Organizațiile dinamice necesită locuri de muncă care să răspundă așteptărilor angajaților și obiectivelor strategice de afaceri. Echipa noastră specializată în strategia privind locul de muncă, design organizational, schimbare și transformare, precum și în proiectarea și managementul gradului de ocupare poate identifica oportunități de reducere și de realocare a spațiului insuficient utilizat, de îmbunătățire a experienței angajaților, de gestionare eficientă a relocării și de aliniere a culturii și a proceselor de lucru, pentru a oferi spații de lucru de excepție.

Tehnologie de neegalat

Platforma noastră interactivă de tehnologie pentru spațiul de lucru oferă contextul, înțelegerea și transparența de care ai nevoie pentru a-ți vizualiza și înțelege portofoliul. De la planificarea și programarea spațiului până la estimarea precisă și rapidă a proiectelor, oferim o serie de soluții tehnologice pentru ca tu să îți poți crea în mod informat strategia privind spațiul de lucru.

Soluții end-to-end, strategii practice

Folosind un proces complet, bazat pe date, creăm soluții integrate, dedicate pentru locul de muncă, care să răspundă nevoilor tale unice în materie de afaceri. Îți oferim recomandări bazate pe cel mai mare portofoliu de criterii de referință spațiale și de cost din domeniu, pentru a oferi claritate și pentru a te ajuta să îți pui planurile în aplicare cu încredere.

Competențe

Dezvoltăm conceptul și livrăm noul tău spațiu tău de lucru

 • Strategia pentru spațiul de lucru – Definim cerințele exacte pentru spațiile de lucru, printr-o cercetare axată pe utilizator
 • Bunăstarea la locul de muncă– Oferim o abordare integrată asupra sănătății și confortului angajaților
 • Design– Transpune-ți strategia și cultura în mediul de lucru
 • Servicii tehnologice la locul de muncă– Asigură-te că tehnologia sprijină o experiență plăcută la lucru, folosind setul nostru complet de instrumente de consultanță tehnologică, de proiectare și de management de proiect
 • Managementul gradului de ocupare - adaptează noul loc de muncă la provocările viitorului
 • Change Management– pregătește-ți oamenii să genereze, să adopte și să susțină schimbarea
 • Proiectare organizațională– Generează transformare și îmbunătățește eficiența organizațională

Servicii conexe

Birouri

Utilizează cea mai curpinzătoare platformă de pe piata imobiliară pentru a găsi soluții inovative aplicabile nevoilor tale ca ocupant de spații corporate sau ca investitor.

office_752x752-(3)

Contactează-ne

 • Tudor Ionescu

  Director, Head of A&T Office

  Fotografie
 Tudor Ionescu

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.