Transformarea rezultatelor comerciale

Analize de business

Află răspunsuri concrete la întrebările importante și generează oportunități reale pentru afacerea ta, folosind soluții care valorifică puterea datelor din sectorul imobiliar.

$name

Ce oferim

Datele și informațiile sunt esențiale pentru compania noastră și ne alimentează capacitatea de a genera rezultate excelente pentru clienți. Folosim o abordare axată pe verificarea datelor, pe automatizare și integrare, pentru a rezolva cele mai complexe dileme în materie de big data cu care se confruntă liderii imobiliari. De la colectarea de date până la asigurarea corectitudinii acestora, echipa noastră oferă acces în detaliu la informațiile semnificative în vederea luării unor decizii strategice.

Investim în oameni și tehnologie pentru a furniza date de neegalat și informații concrete, pentru a ajuta liderii din domeniul proprietăților comerciale să valorifice oportunitățile existente.

Abordare bazată pe date

 1. O abordare consultativă, axată pe client, a soluțiilor tehnologice și analitice

  Colaborează cu noi pentru a crea soluții de date provenite din numeroase surse (ale tale și/sau ale noastre), pentru a genera perspective operaționale și de afaceri care duc la rezultate strategice.
 2. Colaborarea oferă o soluție scalabilă, de viitor

  Depunem eforturi pentru a înțelege obiectivele și prioritățile tale, precum și datele necesare, raportarea și spectrul de tehnologii folositoare pentru a-ți accelera călătoria pe mai departe. Parteneriatul nostru implică un roadmap de tehnologie și analiză, care să te ghideze și pe viitor.
 3. O bază de date de neegalat

  Enterprise Data Platform (EDP) automatizează fluxul de date din diverse instrumente tehnologice pe care le utilizează echipele de real estate comercial în diferite zone geografice și pentru diferite servicii, integrând informații din surse de date CBRE, ale clienților, precum și din surse terțe. Poziția noastră de lider de piață oferă perspective integratoare prin analize predictive, inteligență artificială și învățare programată, acestea automatizând fluxurile de lucru și generând eficiență.
 4. Guvernanța datelor

  Procesul nostru de guvernanță include discipline de bază, precum managementul calității datelor, managementul ciclului de viață al informațiilor, securitatea și confidențialitatea, și discipline conexe care includ arhitectura datelor, clasificarea, auditul și raportarea.

Servicii conexe

Contactează-ne