Managementul proprietăților și al portofoliilor

Strategia de portofoliu

Transformă-ți proprietatea într-un activ imobiliar, printr-o analiză de profunzime. Deblochezi oportunități și acționezi strategic, pentru compania ta. 

portfolio-strategy-hero-1296x1728

Cunoaștere aprofundată, abordare globală

Profesioniștii noștri dezvoltă strategii anuale și gestionează portofoliile, inclusiv roadmap-ul, planurile de amplasament și interacțiunea cu clienții. Deținem competențe solide care se reflectă în soluții complexe: administrarea contractelor de închiriere, diagnosticarea portofoliului, managementul gradului de ocupare și soluții flexibile pentru spații.

Informații și tehnologie de neegalat

Se exercită o presiune tot mai mare asupra companiilor, pentru a atinge performanțe excepționale și a obține marje mari. Identificarea oportunităților de diminuare a cheltuielilor și optimizarea eficienței operaționale în portofoliile imobiliare devine esențială pentru a avea succes pe deplin. Pentru a răspunde acestei cerințe, CBRE a dezvoltat Portfolio Optimizer, un instrument software solid care combină datele din portofoliul clienților cu informațiile de pe piață, pentru a descoperi moduri de lucru eficiente și oportunități de diminuare a cheltuielilor.

Soluții end-to-end pentru strategii pragmatice

Suntem conștienți de nevoile diverse care influențează succesul unei implementări. Echipa noastră colaborează pentru a alinia strategia cu tacticile și pentru a reduce costurile, stabilind o direcție clară și o valoare concretă pentru clienții noștri.

Servicii conexe

Contactează-ne