Investiții, Finanțări și Evaluări

Prognoză și analiză la nivel global

Specialiștii CBRE în economie, știința datelor și prognoză, din cadrul Econometric Advisors, oferă cele mai de încredere cercetări și analize de pe piața imobiliară din întreaga lume.

Market-forecast-analystics-hero-972x1296 (1)

Accesează Platforma globală de prognoză a CBRE

Econometric Advisors

Ești deja client?

Intră în contul tău pe Econometric Advisors

ERIX

Te-ai abonat deja?

Intră în contul tău pe ERIX

Date economice care vin în sprijinul strategiei tale

Tehnicile analitice avansate ale CBRE sunt implementate consecvent și la o scară largă în domeniu. Deținând seturi de date istorice gestionate cu pricepere, economiștii CBRE pot analiza, gestiona și testa modele de prognoză pentru a aduce în lumină perspective noi și pentru a oferi scenarii realiste de viitor. Viziunea pluridimensională a CBRE generează progres în sectorul imobiliar comercial și oferă rezultate de impact pentru clienți.

Facilităm generarea ideilor inovatoare

Economiștii CBRE și specialiștii în date lucrează cu o serie de instrumente analitice proprii, pentru a transpune observațiile privind proprietățile imobiliare comerciale în informații concrete. Rețeaua noastră de specialiști în prognozare le oferă clienților noștri analize transversale și informații fără egal despre piața locală. Cei mai mari investitori din lume se bazează pe concluziile precise și actuale trase de CBRE, deoarece informațiile furnizate de noi influențează modul în care aceștia își privesc investițiile imobiliare.

Servicii conexe

Contactează-ne