Investiții, Finanțări și Evaluări

CBRE 360 Data

Deciziile adaptate exigențelor viitorului sunt o prioritate. Mai mult, știm că datele actuale și corecte pot avea o contribuție semnificativă la succesul oricărei companii. Pentru a îndeplini acest obiectiv, CBRE a dezvoltat o platformă de cercetare și analiză pentru afaceri, axată pe vizualizarea clară a datelor.

Ce oferim

Soluția noastră software combină datele din portofoliul clienților cu informațiile de pe piață, pentru a simplifica informațiile, organizându-le într-un format ușor de înțeles, și pentru a îți permite să găsești mai eficient orice insight de care ai nevoie.

Principalele caracteristici ale CBRE 360 Data

 1. Analize bazate pe date

  privind piețele actuale și viitoare pentru birouri, din sectorul retail și cel industrial și logistic de la nivel regional, național și internațional.
 2. Informații exacte și actualizate

  despre tendințe, disponibilitate, locații sau oportunități de dezvoltare, colectate de o echipă alcătuită din analiști de date, experți imobiliari și parteneri.
 3. Proactivitate

  în alocarea de resurse pentru a colecta date care le permit chiriașilor și investitorilor să anticipeze evoluțiile viitoare ale pieței și să ia decizia corectă la momentul potrivit.
 4. Instrument interactiv

  care te ajută să vezi și să înțelegi cu ușurință datele, prin intermediul interfeței interactive, creând legături între funcții în timp real.

Contactează-ne