Investiții, Finanțări și Evaluări

Piețe de capital

Obține cunoștințe și explorează strategii proactive pentru deblocarea potențialul valoric, generează rentabilitate și optimizează rezultatele investițiilor tale imobiliare, oriunde în lume și în toate clasele de active.

capital-markets-hero-972x1296

Vânzări de proprietăți

Ne recomandă rolul fruntaș, de lider de piață în achiziționarea și vânzarea proprietăților generatoare de venituri pentru proprietarii terți și companii chiriașe. Folosim informațiile despre piață, competența în tranzacții, precum și un network de încredere și le angrenăm într-o execuție unitară, pentru a anticipa tendințele, pentru a gestiona eficient capitalul și a maximiza profiturile.

Datorii și finanțare structurată

Propunem opțiuni inovatoare pentru orice cerință de capital, folosind informații ample despre tranzacții, relații strânse cu creditorii și tehnologie proprietară.

Servicii bancare în investiții imobiliare

Oferim cunoștințe ample, acces la investitori și consultanță strategică în întregul spectru de investiții bancare, inclusiv consultanță pentru fuziuni și achiziții, plasare de capital și tranzacționare LP secundară.

Servicii asociate

Tipuri de proprietăți

 • Kobieta czyta siedząc na krześle

  Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

 • industrial-and-logistics-services_752x752

  Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

 • Office-hero-972x1296 (2)

  Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

 • Property Types_972x1296_Retail

  Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.