Investiții, Finanțări și Evaluări

Evaluare și consultanță

Untitled design

Alege o cale digitală pentru a debloca adevărata valoare a proprietății tale.

Valoarea proprietății este un factor-cheie în ghidarea deciziilor imobiliare și financiare. Îți oferim acces la cea mai amplă și actualizată bază de date, alături de experți care obțin informații valoroase, prin analize avansate. Ne bazăm pe datele furnizate de platformele dezvoltate pe plan intern: Tableau & Panorama.

Specialiștii CBRE din departamentul de evaluare sunt printre cei mai apreciați din industrie și sunt recunoscuți de organismele internaționale de acreditare a evaluării și de autoritățile locale de evaluare.

CBRE desfășoară cea mai amplă activitate de evaluare transfrontalieră de pe plan internațional, având o experiență de neegalat în furnizarea de servicii de evaluare gestionate pentru clienții din întreaga regiune.

Spectrul complet al serviciilor noastre:

Location Intelligence

Location Intelligence pune în imagini datele & analizele din care decurg soluțiile end-to-end și strategiile concrete necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Property Types

  • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

  • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

  • Descoperă următoarea oportunitate de investiții sau de închiriere. Printre proprietățile alternative se numără terenurile, hotelurile, locuințele studențești și multe altele.

  • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.