Managementul proprietăților și al portofoliilor

Îmbunătățirea calității spațiilor

Administrațiile orașelor sunt angajate într-o constantă căutare de pârghii de dezvoltare, prin investiții și talente. Tot la fel, echipa noastră de îmbunătățire a calității spațiilor deblochează potențialul oricărei proprietăți, pentru clienții și persoanele pe care aceasta le deservește.

Ce oferim

Cele mai eficiente spații adesea iau naștere din îmbinarea unui scop bine definit cu o proiectare atentă. Dezvoltarea unei locații poate fi împărțită într-o suită de obiective distincte, din care decurg oportunități diverse. De la aspectele practice legate de siguranță, flexibilitate și acces, până la caracteristicile mai puțin tangibile, cum ar fi estetica, confortul și dimensiunea socială, fiecare contribuie la profilul și însemnătatea unei locații.

Datorită experienței globale de neegalat în gestionarea proprietăților, oferim o perspectivă practică și operațională, folositoare drept bază în formularea strategiei pentru orice locație.

Servicii conexe

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.