Managementul proprietăților și al portofoliilor

Property management

Nu există două proprietăți, doi proprietari sau doi chiriași identici – așadar, oferim soluții personalizate de property management pentru a răspunde nevoilor tale unice, pe parcursul întregului ciclu de viață al proprietății și pentru toate clasele de active.

Property-management-hero-972x1296_NEW
Bucură-te de experiența personalizată pe care doar un lider de nivel global ți-o poate oferi. Facem eforturi pentru a înțelege atât nevoile proprietarului, cât și pe cele ale chiriașului, și folosim cea mai complexă platformă din industrie pentru a obține rezultate optime.

Echipa noastră de profesioniști din România gestionează peste 1,12 milioane de metri pătrați și adoptă cele mai bune practici, idei și inovații din întreaga lume. Serviciile ne definesc, iar clienții știu acest lucru. Rezultatele noastre au la bază bune practici în reducerea strategică a costurilor, soluții digitale și inovatoare, îmbunătățirea experienței clienților și calității spațiilor și o atenție sporită acordată aspectelor de mediu, sociale și de guvernanță.

Servicii

Suntem o echipă unitară de PM și ne angrenăm expertiza în supraveghere, facilities management și contabilitate pentru property management, așa încât să oferim servicii cu valoare adăugată. Echipa noastră va angrena resurse:

 • Pentru a-ți anticipa și înțelege nevoile
 • Pentru a îmbunătăți experiența chiriașilor și a clienților tăi
 • Pentru a colecta și analiza date, astfel încât să genereze o excelentă performanță a clădirilor, printr-o analiză efectuată în timp real
 • Pentru a se asigura că respecți cerințele și că reduci riscurile la minimum
 • Pentru a influența pozitiv mediul și comunitatea din jurul activelor tale
 • Pentru a oferi recomandări de economisire și îmbunătățire continuă


Colaborarea este cheia pentru ca activele tale imobiliare să dobândească un avantaj concurențial.

Descarcă Ghidul ESG al CBRE în Property Management

esg-guide-breaker

Tipuri de proprietăți

 • Folosește cea mai complexă platformă de servicii asociate proprietăților imobiliare din întreaga lume, pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate nevoilor tale specifice - în calitate de companie chiriașă sau de investitor în sectorul birourilor.

 • Accesează soluții care integrează viziunea noastră globală și o experiență fără egal, în relație cu retaileri, restauratori, investitori, proprietari și dezvoltatori.

 • Reprezentăm cea mai mare platformă de real estate din sectorul industrial, de la nivel global. Suita noastră integrată de servicii vine în sprijinul companiilor chiriașe și al investitorilor.

Analize conexe

 • Spațiul de birou și modul de lucru s-au schimbat fundamental. Prin inovații, informații de ultimă oră și soluții aplicate, te ajutăm să înțelegi, să anticipezi și să influențezi viitorul muncii.

 • Valorifică potențialul oricărui spațiu, folosind insight-uri adaptate la tipul proprietății și sectorul de activitate, indiferent care sunt acestea.

 • Atragem talente de top, consolidăm capacitatea de acțiune a echipei tale și oferim rezultate pe măsura potențialului proprietății tale.

Contactează-ne