Optimizarea rezultatelor comerciale

Analize de retail

Indiferent dacă brandul tău este în dezvoltare sau este deja prezent la nivel național, crearea de modele personalizate de analiză consolidează deciziile de retail. Folosind știința datelor, iei decizii informate privind locația.

retail-anayltics-hero-972x1296

Informații și tehnologie fără egal

Platforma noastră de analize de retail oferă contextul, informațiile științifice și transparența de care ai nevoie pentru a vizualiza și înțelege portofoliul tău de proprietăți. Pornești de la soluții tehnologice interactive și seturi de date și continui prin a accesa hărți ale locațiilor. Soluțiile oferite de noi te pot duce până la crearea de modele predictive complexe, prin care ai acces la informații utile pentru strategia aferentă locației tale.

Abordare integrată și holistică

Folosind modele de prognoză și o serie de tehnici de analiză, oferim mai multe metode prin care să testezi validitatea analizei desfășurate. Oferim transparență completă în modelele noastre. De asemenea, actualizăm datele constant, așa încât colecția de informații pe care te bazezi să fie la zi. Oricât de complicate ar deveni analizele de care ai nevoie, te bucuri de asistență din partea personalului nostru dedicat, care te îndrumă la fiecare pas.

Consultanță în cercetare de piață

Informațiile bazate pe date sunt esențiale pentru atingerea întregului potențial al afacerii tale. Află mai multe despre modul în care experții noștri în analiza sectorului de retail îți oferă soluții end-to-end și strategii practice.

consulting-cta-breaker-1424x1068

Despre Retail

Descoperă modul în care know-how-ul CBRE poate influența pozitiv valoarea afacerii tale.

Contactează-ne