Lanț de aprovizionare și consultanță pentru clienți

Pentru companiile chiriașe din sectorul industrial

Te ajutăm să identifici locația ideală, să dezvolți noi unități, să capeți o mai bună înțelegere a portofoliului tău industrial și să găsești soluții reale pentru a atrage și menține forța de muncă.

Ce oferim

Locația potrivită

Modelarea lanțului de distribuție este esențială în abordarea comercială care stă la baza strategiei unui centru de distribuție sau a unei unități de producție.

Găsim soluția potrivită pentru tine, dintr-o varietate de opțiuni. Prin alternative de locații potrivite, îți adaptezi afacerea la exigențele viitorului.

Design-ul potrivit

Oamenii, procesele și sistemele se află în centrul obiectivului de maximizare a performanței unei operațiuni. Te putem ajuta să îți maximizezi performanța, prin dimensionarea potrivită a zonelor alocate proceselor, stabilind proporțiile pentru cerințele de depozitare, identificând soluțiile tehnologice cele mai adecvate și găsind echilibrul dintre eficiență și flexibilitate cu ajutorul opțiunilor manuale, mecanice și automatizate.

Vizibilitate

Cunoașterea portofoliului tău industrial este esențială pentru a lua decizii-cheie privind proprietățile pe care le include. Prin vizibilitatea pe care ți-o oferim, te sprijinim în identificarea deciziilor tactice și strategice, de la consolidarea amplasamentelor la reproiectarea unităților, pentru a genera valoare din activele tale, fie ele deținute în proprietate, închiriate sau aparținând terților.

Rezolvăm provocările legate de forța de muncă

Folosind o selecție de surse date proprietare, publice și alte instrumente, îți oferim recomandări concrete, astfel încât să depășești provocările privind forța de muncă.

Servicii conexe

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră, formată din 500 de cercetători de top la nivel Mondial, oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu. 

Contactează-ne