Proiectare și execuție

Proces de due dilligence tehnic

Tech Due Dill_image Slovakia_new

Certitudine la cumpărare

Avem echipe de experți în toate domeniile, de la inspectori autorizați pentru clădiri până la experți în domeniul mediului și ingineri. Toți acești specialiști sunt coordonați printr-un punct unic de contact și gestionează fiecare aspect pentru tine.

 1. Certitudinea tranzacției

  Obține un avantaj competitiv, prin informații în timp real. Din fiecare negociere, vei dobândi cele mai bune rezultate, pe care le vei rafina suplimentar, pe parcurs.

  Abordarea noastră meticuloasă este aceeași indiferent dacă te reprezentăm într-o achiziție sau într-o vânzare, precum și dacă este vorba de o singură clădire sau de un portofoliu întreg.
 2. Specialiști în domeniu

  Avem cea mai mare rețea de consultanți imobiliari din lume. Asta înseamnă că avem specialiști în toate locurile în care ai nevoie de ei.
 3. Primești răspuns imediat

  Echipa noastră de experți este numeroasă, așadar vei găsi oamenii potriviți la momentul potrivit. Inspectorii noștri calificați, consultanții ESG și specialiștii în construcții sunt pregătiți atunci când ai nevoie de ei. Coordonată printr-un punct unic de contact, echipa noastră care îți oferă sfaturi consecvente pentru ca tu să obții rezultate optime.
 4. Îți oferim un avantaj comercial tangibi

  Când cumperi sau vinzi proprietăți, consultanța de specialitate face parte dintr-o listă mai amplă de itemi de bifat. Ne asigurăm că recomandările pe care le primești sunt practice, relevante din punct de vedere comercial și nu lasă în urmă întrebări fără răspuns. Cunoștințele noastre tehnice, analiza detaliată și analizele de piață vor determina economii și vor diminua riscurile la care te expui.

  Analizăm totul în detaliu - de la structuri de construcții la instalații și aspecte de inginerie. Le evaluăm calitatea și starea, precum și modul în care acestea funcționează în raport cu legislația energetică și de sustenabilitate.

Contactează-ne