Responsabilitatea Socială Corporativă

Practici

Structura noastră riguroasă de guvernanță garantează că suntem alături de clienți, acționari și de colegii noștri, prin cea mai înaltă etică și integritate în tot ceea ce facem.

CR-practices-hero-972x1296

Overview

Guvernanța riguroasă garantează că ne tratăm întotdeauna clienții, acționarii și angajații cu integritate deplină. 

Etică și conformitate

Facem afaceri în mod corect în fiecare zi, întruchipând valorile noastre RISE:

  • RESPECT: Acționăm cu considerație și împărtășim informații în mod transparent, pentru a inspira încredere și a încuraja colaborarea.
  • INTEGRITATE: Nicio persoană, afacere sau client nu este mai important decât angajamentul nostru față de companie și ceea ce reprezintă aceasta.
  • SPRIJIN: Abordăm provocările cu entuziasm și diligență, construind relații pe termen lung și facilitând conexiuni între persoane, capital și oportunitățile potrivite.
  • EXCELENȚĂ: Ne interesează să obținem de fiecare dată rezultate câștigătoare pentru clienții, colegii și acționarii noștri.

Aceste valori ghidează tot ceea ce facem. Ele reprezintă fundamentul Standardelor noastre de conduită în afaceri și al programului și abordării noastre privind etica și conformitatea la CBRE.
Vezi mai multe.

Achiziții

Diversitatea furnizorilor

În 2021, CBRE s-a angajat să aloce 1 miliard de dolari pentru diversitatea furnizorilor și să crească la 3 miliarde de dolari în următorii cinci ani.

Codul de conduită al furnizorilor

De la drepturile omului și practicile de muncă până la politicile anticorupție și de mediu, acest document stabilește așteptările pe care le avem de la comportamentul în afaceri al furnizorilor, atunci când lucrează cu noi și clienții noștri.

Declarație privind sclavia și traficul de persone

Avem toleranță zero față de sclavia modernă și luăm măsuri proactive pentru a minimiza riscul de încălcare a drepturilor omului în lanțul nostru de aprovizionare.