Responsabilitatea socială corporativă

Persoane

Punem accent pe diversitate într-un loc de muncă unde încurajăm talentul într-un mod echitabil, sigur și incluziv, ghidați de valorile noastre RISE – Respect, Integritate, Sprijin și Excelență.

$name

Overview

Oamenii sunt cei care ne-au transformat în lider global. Dezvoltarea colegilor stă la baza tot ceea ce facem, de la inițiative în Diversitate, Echitate și Incluziune (DE&I) până la a asigura siguranță și o stare de wellbeing la locul de muncă, precum și implicarea comunității.­

Diversitate, echitate și incluziune

La CBRE, DE&l sunt mai mult decât valori de bază – sunt un avantaj competitiv. Prin crearea unui mediu în care fiecare individ este apreciat pentru ceea ce este, recunoscut pentru contribuțiile sale și cu șansa reală de a se dezvolta, aducem în companie noi perspective și oportunități.

Una dintre resursele cele mai folositoare în a promova diversitatea și incluziunea este sprijinul constant al Employee Business Resource Groups (EBRG), cu peste 16.000 de membri la nivel global.

Siguranța și starea de wellbeing la locul de muncă

Integrăm starea de bine a angajaților în fiecare decizie de afaceri, astfel încât oamenii noștri să experimenteze o cultură de wellbeing la locul de muncă și să se întoarcă acasă în siguranță la sfârșitul fiecărei zile de lucru. Contribuim la standarde și politici globale, cultivăm un leadership ferm și responsabil, ne perfecționăm încontinuu ca să obținem rezultate tot mai bune în materie de siguranță și împărtășim experiența pe care am dobândit-o în spații & medii de lucru care pun oamenii pe primul loc.

Angajamentul CBRE față de sănătate și siguranță
Angajamentul CBRE față de wellbeing

CBRE Cares

În calitate de organizație de donații și voluntariat a companiei, CBRE Cares valorifică pasiunea și talentele angajaților noștri din întreaga lume, pentru a genera beneficii reale în comunitățile noastre.

Echipa noastră de leadership