Optimizarea rezultatelor comerciale

Soluții globale pentru spațiul de lucru

Transformă-ți afacerea strategic, prin integrarea la scară globală și end-to-end a soluțiilor globale pentru spațiul de lucru (GWS).

integrated-outsourcing-hero-972x1296_new_a (1)

Soluții globale pentru spațiul de lucru

Companiile de top din sectorul imobiliar de astăzi se află în fața provocării de a oferi rezultate semnificative în reducerea costurilor de ocupare, decarbonizare, implicarea angajaților și soluții hibride la locul de muncă.
 
Prin implicarea strategică în afaceri, informații și inovație continuă, oferim soluții integrate care îmbunătățesc experiența angajaților tăi, asigură eficiența costurilor, atenuează riscurile și creează valoare tangibilă în portofoliul tău.

Abordare axată pe rezultate

CBRE înțelege că fiecare client și fiecare portofoliu sunt deopotrivă unice. Oferim soluții flexibile și de anvergură, bazate pe obiectivele tale de afaceri. Indiferent dacă susținem un portofoliu global sau răspundem nevoilor de pe plan local, avem produsele și serviciile necesare pentru a asigura controlul costurilor, excelența operațională, satisfacția părților implicate și soluțiile potrivite.

De la decizii pe termen scurt până la dezvoltarea unei strategii pe termen lung, colaborăm cu clienții noștri pentru a descoperi soluții destinate necesităților organizaționale unice și pentru a descoperi oportunități de generare a unor rezultate strategice de afaceri, la nivel mondial.

 1. Parteneriat strategic

  Ne concentrăm pe crearea de relații strategice în lanțul de aprovizionare, pentru a oferi pe plan local servicii specializate și excelență în implementare. Punem la dispoziția clienților noștri toate capacitățile de care dispunem. Prin parteneriate strategice, contribuim la îmbunătățirea serviciilor de care beneficiezi, cu un accent puternic pe aspectele de mediu, sociale și de guvernanță (ESG), prin integrarea soluțiilor sustenabile care au impact asupra angajaților, furnizorilor și comunităților.
 2. Soluții integrate

  Experții noștri de la nivel global furnizează soluții locale care se aliniază obiectivelor tale de afaceri - de la experiența angajaților și satisfacția fiecărui stakeholder, până la excelență operațională și asigurarea serviciilor în regim propriu. Oferim servicii integrate, de management al spațiilor, management de proiect și consultanță si servicii de tranzacționare. Toate acestea sunt proiectate să funcționeze împreună pentru a atinge cel mai mare impact financiar.
 3. Excelență pentru clienți

  Modelul nostru operațional este axat pe personalizarea serviciilor în funcție de obiectivele tale. Acest lucru permite luarea unor decizii informate cu privire la costuri, calitate, viteza de execuție, riscuri și experiență per total. Prin rețeaua noastră globală și platformele de date folosite, furnizăm în mod constant cele mai bune practici și soluții. Echipele dedicate fiecăruia dintre clienți reușesc, astfel, să genereze valoare la superlativ, fără grad de comparație.
 4. Date și informații

  Investim în oameni și în tehnologie, ceea ce ne asigură date inegalabile ca insight, dar și de maximă acuratețe. Astfel, reușim să oferim informații utile pentru a putea face față provocărilor. Capacitățile CBRE, atât din punctul de vedere al capitalului, dar și ca resurse intelectuale, ne conduc la rezultate care surclasează obiectivele inițiale.

Soluții pentru energie și sustenabilitate

Accelerează-ți călătoria spre neutralitatea amprentei de carbon, îmbunătățește reziliența și fiabilitatea proprietății tale și redu costul total de deținere a portofoliului.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-2760x828 (1)

Servicii conexe

Contactează-ne

Insight-uri relevante