Sustenabilitate

Soluții pentru decarbonizare

Elimină emisiile de carbon din portofoliul tău imobiliar prin soluții programatice și tehnice.

decarbonization-hero-972x1296

Experiența noastră în decarbonizare se reflectă în soluții puse în plicare alături de partenerii CBRE, bazate pe angajamente financiare și de performanță. Ne sprijinim clienții de la nivel global să își atingă obiectivele științifice în materie de sustenabilitate și de neutralitate a emisiilor de carbon.

 • Managementul energiei
  Accelerează reducerea emisiilor de carbon, maximizează eficiența energetică și performanța activelor, adoptând o abordare științifică și transparentă!
 • Soluții pentru achiziția de energie 
  Explorează soluții energetice globale, într-o lume aflată în continuă evoluție, cu ajutorul unei strategii personalizate și al unor prețuri competitive pe piață.
 • Calculator al amprentei de carbon 
  Evaluează amprenta de carbon a proiectelor încă din primele etape ale proiectării, aceasta fiind aplicabilă de la stadiile cele mai incipiente și până la punerea în practică propriu-zisă
 • Efficiency-as-a-Service (EaaS) 
  Implementează proiectele de decarbonizare rapid și adaptat la dimensiunea afacerii tale, cu riscuri reduse și fără a efectua investiții în avans.
 • Infrastructură pentru vehiculele electrice
  Asigurăm capabilități cuprinzătoare end-to-end, de la planificarea și selectarea terenului, managementul tranzacțiilor, finanțare, achiziții, instalare, până la managementul și întreținerea spațiilor dedicate pentru încărcarea vehiculelor electrice
energy-procurement_1664x936

Soluții pentru achiziția de energie

Explorează soluții energetice globale, într-o lume aflată în continuă evoluție, prin intermediul unei strategii personalizate și în funcție de prețurile de pe piață.

Servicii conexe