Managementul proprietăților și al portofoliilor

Facilities management integrat

De la o singură linie de servicii într-o singură locație până la o soluție complet integrată de servicii globale de facilities management, CBRE îți oferă cele mai bune soluții pentru ca tu să îți atingi obiectivele privind eficiența operațională, sustenabilitatea și experiența la locul de muncă.

facilities-managment-hero-972x1296

Abordarea noastră integrată

Avem cea mai mare echipă globală de experți în servicii integrate de facilities management din sectorul imobiliar - echipe cu o înaltă calificare, care te ajută să îți îndeplinești obiectivele comerciale, indiferent de amploarea lor, pe întregul glob. De la neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon până la reducerea riscurilor, echipa noastră țintește spre optimizarea serviciilor în gestiunea spațiului tău până la cel mai mic detaliu.

Abordarea noastră globală constă în asigurarea în regim propriu a serviciilor tehnice pornind de la utilizarea de date la scară adecvată și mizând pe tehnologie de nivel enterprise, precum și pe cei mai buni și mai variați furnizori din domeniu. Executăm lucrări de întreținere tehnică, ajutând în mod constant sute de companii să își îmbunătățească rata de răspuns, timpul de activitate și satisfacția generală asigurată utilizatorilor spațiilor.

Soluții centrate pe client

Enterprise
Pentru întreprinderile multinaționale care operează la toate nivelurile claselor de active

Deservind cei mai mari chiriași din lume, CBRE colaborează îndeaproape cu coordonatorii multi-disciplinari ai clienților pentru a ne pune la dispoziție competențele dedicate, pe teren, în funcție de obiectivele partenerilor noștri.

Local
Pentru o singură clădire, dar și pentru active complexe și de importanță critică, precum și pentru campusuri

Oferim soluții de FM bazate pe tehnologie, furnizate și gestionate la nivel local, fie pentru fiecare clădire în parte, fie pe bază de licitație.

Soluții pentru centrele de date
Pentru centre de date și în operațiuni de importanță critică, asociate acestora

Oferim suport aproape permanent, mai precis 99,999% din timp, prin programul nostru brevetat de gestionare a riscurilor în medii de importanță critică (CERM™), axat pe reducerea riscurilor legate de factorul uman

La cerere
Pentru portofolii imobiliare cu locații multiple, dispersate

CBRE oferă servicii dedicate chiriașilor mari, dispersați din punct de vedere geografic, care necesită soluții diferite pentru spații - în funcție de fiecare locație în parte. Furnizăm o platformă unitară pentru management-ul activelor, precum și analize aprofundate ale datelor și acces la o rețea de furnizori verificată.

Soluții de laborator integrate
Pentru laboratoare de înaltă performanță, unități de cercetare și dezvoltare

Pentru clienții din sectorul farmaceutic, CBRE reduce ineficiența și maximizează utilizarea laboratoarelor printr-o serie de servicii de întreținere și gestionare a spațiilor, care permit integrarea totală a datelor și parteneriate strategice cu producători de echipamente originale (OEM).

Întreținerea echipamentelor de manipulare a materialelor
Pentru sortarea și manipularea materialelor în sprijinul operațiunilor de logistică și distribuție

Abordăm gama extinsă de echipamente de sortare și manipulare a materialelor. CBRE oferă servicii consolidate, care includ întreținerea mecanismelor de acționare mecanică, electrică și cu frecvență variabilă, a transportoarelor cu bandă, lucrări de tinichigerie, diagnosticarea circuitelor electrice și multe altele.

Contactează-ne

Descoperă cele mai noi informații și cercetări de piață

Echipa noastră formată din 500 de cercetători de top la nivel mondial oferă informații concrete și o perspectivă multidimensională inegalabilă în domeniu.