Știi Acel Moment Când (AMC) cineva întreabă prin birou "Ce mâncăm astăzi?" și fiecare are o sugestie savuroasă?
Am strâns pentru tine cele mai bune dintre ele, am vorbit cu prietenii noștri din restaurante și ți-am pregătit o ofertă de nerefuzat:ALEGE RESTAURANTUL PREFERAT

Parcurge lista de mai jos și alege de unde să comanzi astăzi.
Citește instrucțiunile specifice fiecărui restaurant și folosește codul de reducere conform celor detaliate de acesta*:


10% REDUCERE CU CODUL CBRE10

Codul de reducere este valabil în cazul comenzilor efectuate telefonic. Accesează meniul actualizat zilnic pe site-ul Cantine, alege ce îți face cu ochiul, sună la numărul afișat pe site și comunică codul de reducere de mai sus. Ți se va aplica o reducere de 10%.

Poftă bună: http://www.restaurantecantine.ro/cantine-3


10% REDUCERE CU CODUL CBRE10

Codul de reducere este valabil doar pentru utilizare pe site-ul Japanos și oferă o reducere de 10% la toate produsele de pe site, cu excepția produselor deja aflate într-o campanie de reduceri, a celor din Market, sau a Gift Card-ului.

Codul de reducere CBRE10 se aplică în pagina de checkout de pe site-ul https://japanos.ro/ , în câmpul "Gift card sau cupon de reducere" urmat de apăsarea butonul "aplică"


10% REDUCERE CU CODUL CBRE10

Codul de reducere este valabil doar pentru utilizare pe site-ul Kanpai și oferă o reducere de 10% la toate produsele de pe site

Codul de reducere CBRE10 se aplică în pagina de checkout de pe site-ul https://www.kanpaishop.ro , în câmpul "Cod de reducere" urmat de apăsarea butonul "aplică"


30% REDUCERE CU CODUL CBRE30

Codul de reducere se aplică la comenzile pentru cafeaua TO GO, ridicată personal din oricare dintre cele 4 locații din București (Manufaktura Mega Mall, Manufaktura Promenada Mall, Manufaktura Aviatorilor, Manufaktura Băneasa Shoping City) și oferă o reducere de 30%.

Comunică codul de reducere CBRE30 în locație și vei primi pe loc un card de discount pe care să îl folosești când ai poftă de o cafea de la Manufaktura.


20% REDUCERE CU CODUL PRIMIT PE MAIL

Codul de reducere este valabil doar pentru comenzile efectuate prin intermediul platformei de livrare utilizate de restaurant. Accesează oferta restaurantului pe acest link pentru meniu.

Codul de reducere l-ai primit deja pe e-mail de la reprezentantul companiei pentru care lucrezi, sau îl poți solicita direct acestuia. Dacă nu știi pe cine să contactezi, îți sugerăm să întrebi Office manager-ul sau HR managerul companiei.


10% REDUCERE CU CODUL CBRE10

Codul de reducere este valabil pentru comenzile plasate pe site-ul www.food-market.ro, dar și pentru comenzile plasate telefonic, la numărul: 0755.056.556, discountul fiind de 10% aplicat la toate preparatele existente pe site, excepție făcând cele aflate deja într-o campanie de reducere.

Codul de reducere CBRE10 se aplică în pagina de plasare a comenzii pe site, în câmpul "Ai un cod de reducere? Introdu-l aici”, urmat de apăsarea butonului "Aplică cod". Duminica nu se efectuează livrări. Comenzile se livrează a doua zi după ce au fost plasate. Verifică zona de livrare și comanda minimă acceptate de restaurant.


* TERMENI ȘI CONDIȚII DE UITILIZARE CODURI DE REDUCERE
Condițiile de acordare a reducerii, valoarea acesteia și modul în care se aplică sunt specifice fiecărui restaurant în parte. Codurile de reducere sunt valabile în limita unor condiții stabilite de fiecare restaurant în parte, și țin cont de limitări de distanță și timp de livrare, disponibilitate coduri active și orar de funcționare al restaurantului, fără însă a se limita doar la acestea. Responsabilitatea acordării reducerii este în totalitate a restaurantului și/sau a platformelor de livrare folosite de fiecare restaurant în parte, și detaliate mai sus.

ÎN CURÂND

Știm cu toți: pofta vine mâncând! De aceea discutăm constant cu parteneri pentru a-ți aduce noi restaurante în această campanie de reduceri speciale.
În perioada următoare vei regăsi pe lista de mai sus si oferte de la:


   

Mai multe informații?


Dacă vrei să oferi sugestii de îmbunătățire a ofertei, să ne semnalezi ceva, sau să afli mai multe informații despre proiect, scrie-ne.

Dacă vrei ca restaurantul tău să participe în acest proiect, contactează reprezentantul nostru.